Aliexpress TR

19 Ağustos 2013 Pazartesi

zara 2013 elbise modelleri, sonbahar - kış


Zara 2013 yaz koleksiyonu diğer markalara oranla yine farklı çizim ve kesimleriyle olsun farklı tarzlarıyla olsun adından söz ettireceğe benziyor.
Zara sonbahar kış elbise modelleri özellikle maskülen tarz bir çizgi benimsediği gibi genel olarak kesinlikle uç diyebileceğimiz tarzlarda elbise modelleri tasarlamış.2013 Zara elbise modelleri artık aynı şeyleri görmekten sıkılmış bayanlarımıza yardımcı olabilir deyip kısa kısa dikkat çeken elbise modelleri üzerinde yoğunlaşmaya çalışacağım.

Zara elbise modelleri maskülen tarzda yoğunlaştığı kadar cesaret gerektiren elbise ve tulum modelleriyle de öne çıkmış. Hippi tarz elbiseleri cıvıl cıvıl ve bir o kadar da rahat şifon ve dökümlü elbiseler olarak tasarlanmış. İnce askılı diz altı şifon  elbiseler ve uzun kollu mini şifon elbiseler kesinlikle gençlerimiz için görülmeye değer. Bunun dışında diğer giyim markalarında da bu sene sık sık rastladığımız önü kısa arkası uzun etekli elbiselerde desenli ve tek renk olarak çeşitlendirilmiş.

İş hayatında aktif olan bayanlarımızın tercih edebileceği klasik tarzda boyundan bağlamalı, straplez tulumlar ,askılı, kollu veya uzun kollu tulumlarda gerçekten birbirinden güzel. Tabi bu tulumların yanında bol cepli elbiseler, örgü elbiseler, saten mini elbiseler, uzun kollu mini elbiseler ve uzun kollu dizaltı elbiseler ve yırtmaçlı darkesim elbiseler gerçekten çok güzel.

Gecelerde yine bayanlar göz kamaştırabileceği tarzlarda elbiseler bulabilecek Zara’nın yaz koleksiyonunda. Sırt dekoltesi çarpraz gelen elbiseler, sırt dekoltesi paralel kesitler şeklinde gelen darkesim elbiseler, boğazlı mini elbiseler, melekler gibi olabileceğiniz beyaz elbiseler veya beyaz dantel detaylı elbiseler yine seçeneklerinizin içinde.

Son olarak dediğim gibi gerçekten aynı şeyleri görmekten sıkılmış bayanlarımız kesinlikle Zara mağazalarında bu yaz için gerçekten aradıkları elbise ve abiye modellerini rahatlıkla bulabileceğe benziyorlar.

yaka detaylı dar kesim siyah kısa elbise

kolsuz siyah elbise kısa

boğazlı siyah kısa elbise

geometrik kesim siyah elbise kısa

krem rengi balık elbise . diz üstü

önü kısa arkası uzun yuvarlak yaka elbise siyah renk

desenli bol kesim elbise

beyaz düz kesim dantelli ultra kısa elbise , mini elbise

yarım kol siyah kısa elbise

siyah kısa elbise

uzun kol siyah maksi elbise

kollu siyah uzun elbise

kemerli bol kesim kısa beyaz elbise

transparan siyah gece elbisesi kısa

Zara 2013 Elbise Modelleri : Sonbahar

Read More


loris angel, kısa abiye, uzun abiye, abiye, abiye modelleri, 2013
SİYAH BEYAZ FİLMLERİN RENKLİ ABİYE MODELLERİ LORİS ANGEL İLE SİZLERLE


Geçmişin göz kamaştıran renklerini ve stillerini günümüzün modern çizgileri ile birleştiren Loris Angel, 2013 yılının son ' Abiye Modelleri Koleksiyonunu' moda severler ile buluşturuyor. Özellikle ciddi bir görünüm isteyen tüm kadınların Loris Angel Abiye Modellerinden başka modellere ihtiyacı olmadığını  rahatlıkla söyleyebilirim. 


Genel olarak Olgun tarzlara hitap eden marka, pastel renkli modelleri ile koleksiyonunu süslemiş diyebilirim. Uzun abiye modelleri, kısa abiye modelleri, straplez abiye modelleri, şifon abiyeler, fırfırlı abiye modelleri ile bezenmiş bu güzel koleksiyonu Loris Angel resmi web sitesinden satın alabilirsiniz.



straplez kısa abiye modeli, önü dantel işlemeli krem siyah renk

fırfırlı yeşil ren kısa abiye modeli, tüllü

kırmızı pileli abiye modeli kemeri taş detaylı

askılı bol kesim abiye modeli siyah uzun

straplez uzun abiye modeli bol kesim pileli bordo

dar kesim balık kesim abiye modeli mavi renk asimetrik kesim

mavi önü kısa arkası uzun straplez abiye modeli

uzun mavi abiye modeli tüllü

tek askılı abiye modeli uzun

kısa siyah abiye modeli dar kesim
Resim yazısı ekle

straplez abiye modeli kısa



Loris Angel 2013 Abiye Modelleri

Read More

17 Ağustos 2013 Cumartesi

mango 2013 elbise modelleri gece elbiseleri ve gündüz elbiseleri


Yaz aylarının bitmesine yakın giyim markaları yine yeni koleksiyonlarını bizlerle buluşturdu. Mango’da yaz sonu koleksiyonlarını bizlere sundu ve bizde sizlerle paylaşıyoruz. 
Bayanlarımızın özellikle tercih ettiği markalardan biri olan Mango neden bu kadar tercih edildiğini tasarladığı kıyafetlerle aslında zorlanmadan açıklayabiliyor. Çünkü diğer giyim markalarının aksine oldukça çok çeşitlilik sunarak her tarz giyim tercihinde bulunan kadınlara yine oldukça yardımcı oluyor.


Özellikle diğer yaz aylarına kıyasla Ağustos ayının sıcağının daha fazla olduğu şu an gayet ortada ve Mango son yaz sezonu koleksiyonuyla bayanlarımıza bu sıcaklarda hem tatillerde hem gecelerde hem de günlük yaşantımızda giyebileceğimiz harika mini etekler sunuyor. Dar ya da üzerinizde etek olduğunu bile anlayamayacağınız kumaş ve kesimlere sahip birçok tarzda mini eteklere ulaşabilirsiniz. Tabi sadece bununla kalmamış ve uzun elbise ve abiye modelleriyle tüm gözleri üzerinize çekebilecek modellerde sunuyor. Çiçekli ve bol desenli rengarenk ve cıvıl cıvıl olduğu gibi diğer modellerde bu kadar renk cümbüşüne rastlayamayacağınızı da söylersek yalan olmaz.


Her tarzda elbise ve abiye modelleri sunan Mango tüm bayanlara hitap edebileceği gibi renk seçimi konusunda bir nebze sınırlandırmış diyebiliriz. Sınırlandırmış derken söylemek istediğimiz oldukça sınırlı kararlı ve tek renk ağırlıkta elbise ve abiye modelleri üzerinde durulmuş. Özellikle tüm bayanların her zaman ilk tercihi olacak siyah renk ağırlıkta. Onu takriben beyaz, kırmızı, mavi, sarı ama tek renk elbiseler ağırlıkta. Desenli şifon ve dökümlü elbiseleri, gömlek elbiseleri gibi rahat elbiseler yanında, etek kısmında hareketli, dantelli ve dar kesim elbiselerde çeşitlilik olduğu gibi straplez, hâkim yaka, combi, dokuma veya örgü tarzda da bol tarzda elbiseler Mango mağazalarında sizi bekliyor olacak.



Son olarak diyebileceğimiz 2013 yaz sonu sezonu koleksiyonuyla Mango yine tüm bayanlarımıza  her tür elbise ve abiye modelleri sunuyor  ve fiyatlarıyla da çok avantajlı harika elbiseler bulmak mümkün.  Alışveriş yapmayı düşünen tüm bayanlarımıza Mango mağazalarına göz atmalarını kesinlikle tavsiye eder keyifli alışverişler dileriz.


yeşil kısa elbise düz kesim cepli

siyah kısa elbise

v yaka siyah gece elbisesi

iki renk kısa gece elbisesi

kısa siyah gri gece elbisesi

askılı pileli gece elbisesi

straplez pembe gece elbisesi

siyah kısa elbise modeli

asker yeşili kısa düğmeli elbise

çiçekli gündüz elbise modeli

v yaka siyah gece elbisesi

kırmızı omuz detaylı pembe elbise

v yaka elbise modeli siyah renk

boyundan bağlamalı desenli krem rengi elbise kısa

nakış desenl, siyah gece elbisesi

kemerli yakalı kısa pembe elbise

2 renk siyah mor gece elbisesi kısa model

kırmızı düz kesim elbise

dantel detaylı krem rengi elbise modeli

krem rengi sırt dekolteli elbise

asimetrik kesim mavi elbise modeli

turuncu belden bağamalı elbise

siyah düz kesim gece elbisesi

omuz ve yaka detaylı gece elbisesi

desenli elbise

yuvarlak yaka mini elbise modeli

leopar desenli gece elbisesi

asimetrik kesim krem elbise

siyah elbise






Mango 2013 Elbise Modelleri

Read More

Copyright © 2014 Moda X1 | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top