Aliexpress TR

29 Kasım 2013 Cuma

2014 çizme ve bot modelleri, çizme modelleri, bot modelleri, uzun çizme modelleri, topuklu çizme modelleri, zımbalı botlar, düz taban çizme modelleri
Bayanların vazgeçilmez aksesuarları ayakkabılarıdır. Tabi kış geldi çattı ve bayanlarımız çizmelerini ve botlarını giyinmeyi özledikleri için artık bu hasretten kurtulacaklar. Ancak bizce eski çizmelerinizin ve botlarınızın yanına koyabileceğiniz çok güzel çizme ve bot tasarımları var ve 2014 yılının kış aylarında bu durumu sonuna kadar değerlendirecek bayanlarımıza şimdiden keyifli alışverişler diliyoruz.

Bu sene yine çizmeler her zaman ki gibi göz kamaştırıyor. Özellikle diz altı ve diz üstü boylarda yoğunlaşan çizme modelleri ince topuk veya düz taban tasarımlarıyla çeşitleniyor. Botlara gelince bu sene moda olan zımba ve taşlarla süslenen bot modelleri sizin dar paça pantolon, mini etek veya bir taytla kusursuz bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak. Ayrıca alacağınız çizmeleri de aynı şekilde kullanabileceksiniz. Siyah, gri ve kahve tonlarında ağırlaşan bu çizme ve botlara hayran kalacaksınız.
















2014 Çizme ve Bot Modelleri

Read More

2014 Mango Kaban ve Mont Modelleri, 2014 mango kaban modelleri, 2014 mango mont modelleri, kruvaze kabanlar, spor montlar,kaban modelleri, mont modelleri
Kışın soğuğu ve ayazından nasıl korunacağını şaşıran bayanların ilk çaresi mağaza mağaza dolaşıp uygun kaban ve montlara ulaşmayı başarmak olacak. Tabi bu özellikle ayakların alışkın olduğu vazgeçilmez giyim markasından biri olan Mango mağazaları olacak. 2014 Mango kaban ve mont modelleri tüm kadınlarımıza hitap eden bir tasarım şöleni oluşturuyor.

Genel olarak nasıl tasarımların var olduğundan bahsetmek gerekirse kruvaze kabanların ağırlıkta olduğunu ve gerek spor gerek iş gerek özel yerlerde giyilebilecek kaban ve mont modelleri mevcut. Ayrıca deri detaylı kaban ve montlar olduğu gibi, etnik modelleri, leopar modelli kabanlar, suni deri kürkler, kaz tüylü kapüşonlu montlar, uzun montlar, kısa montlar, uzun ve kısa kabanlar herkesin zevkine hitap eden kesimlerde, renklerde karşınıza çıkarak size sunduğu bu bol seçeneklerle kafanızı karıştırmayı sağlayacak gibi görünüyor. Şimdide siz bayanlara keyifli alışverişler diliyoruz.





























2014 Mango Kaban ve Mont Modelleri

Read More

2014 Koton kaban ve mont modelleri, 2014 kaban modelleri, 2014 mont modelleri, kaban modelleri, mont modelleri
Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok soğuk geçeceğe benziyor. Durum bu olunca kaban ve montları gardıroplardan çıkarmaya ya da yeni kaban ve mont almaya çalışacak bayanlar. 2014 yılı için giyim markaları vitrinlerine ve kataloglarına mont ve kaban tasarımlarını koymaya başladı. Biz de sizin için elimizden geldiğince tüm markaların kaban ve montlarını sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Şimdi 2014 Koton kaban ve mont modellerini siz alıcılarıyla buluşturuyoruz.

Tabi biraz alt yazı geçmeyi gerek görerek biraz ön bilgi vermek isteriz. Bu sene Koton geçen seneki kaban ve mont modellerinin yanına daha çok kürk kabanlar, kürk detaylı montlara, leopar desenli kabanlar eklenmiş. Ayrıca bu senenin modası bol kesim kaban ve montlarda da kendini göstermiş. Düğme, taş ve deri gibi ögelerle hareketlendirilen kabanlar ve deri ve örgü cep detaylı montlarda da denenmeden geçmeyecek bir görünüm var diyebiliriz.















2014 Koton Kaban-Mont Modelleri

Read More

Copyright © 2014 Moda X1 | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top