Aliexpress TR

28 Şubat 2014 Cuma



Deriye hayat veren markaların başında yer alan Bottega Veneta, İtalyan modasının belkide kadın ve erkek giyiminde en şık örneklerini bizlere sunuyor. Son bir kaç yıldır özellikle elbise modellerinde, çok şık koleksiyonlara imza atan markanın 2014 elbise modelleri içinde aynı şeyi söylemek mümkün. 


Bottega Veneta 2014 elbise modelleri, markanın çizgisini çok iyi yansıtıyor diyebilirim. Sakin renkler, sade desenler, sofistike detaylar, ince ve ipeksi dokunuşlar Bottega veneta elbise modelleri çekici ve bir o kadarda tercih edilesi kılmakta. Günlük elbise modellerinde, yatay desenler, monokrom renkler ön plana çıkarılmış. Uzak doğu esintileri taşıyan desenler ve kimono tarzı omuz ve yaka detayları günlük elbise modellerine fütüristik bir hava katıyor. Genel olarak 1920 lerin avangard tarzını Bottega veneta elbise modellerinde görebilirsiniz. Marka tarz olarak İtalyan topraklarında beslendiği kadar çok uzak diyarlardan farklı kültürlerin motiflerini de elbiselerinde ve abiye modellerinde bolca kullanıyor. Özellikle kızılderi motifleri taşıyan örgülü elbise modellerine bayılacaksınız. Lüks giyim markası sınıfına dahil ettiğimiz Bottega veneta fiyat olarak ortalamanın çok üstünde yer almakta.  

Bottega Veneta 2014 abiye modellerinde ise, sadelik ön planda tutulmuş. Daha düz renkler, pastel tonlar, sakin kesimler abiye modellerini daha kadınsı ve çekici hale getiriyor. Göz yoran detayların aksine dikkat çekici ince detaylar, parlak taşlar ve şık desenler Bottega veneta 2014 abiye modellerini diğer markaların koleksiyonlarında ayıran muhteşem incelikler olmakta. Yılın modası fırfırlı abiye elbiseleri seviyorsanız bu koleksiyona göz atmanızı öneririm.

Bottega Veneta 2019 Abiye ve Elbise Modelleri

Read More

27 Şubat 2014 Perşembe

Yeni bir yıla girdiğimiz gibi yeni tasarımlar da boy göstermeye başladı. Takipçilerimiz için hazırladığımız bu çalışmada 2014-2015 Gucci elbise kreasyonlarının bir kısmına yer vereceğiz. Özellikle kimi bayanlarımızın takıntı haline getirdiği markalardan bir olan Gucci içinde bulunduğumuz sene itibariyle kabul gören deri trendlerine oldukça fazla yer vermiş hatta sadece deri teması üzerinde durulmuş diyebiliriz.
Ancak derinin iddeasını sadelikle birleştirmeye çalıştıkları için tadında bırakabilmeyi de başarabilmişler. Diğer giyim markalarının aksine pek görmeye alıştığımız elbiselerden ziyade farklı elbise karakterlerine ulaşmışlar. Genel olarak şehirli kadınlarımıza iş hayatlarında ve günlük yaşamlarında kullanabilecek parçalar ağırlıkta olup, 70 ve 80'li yılların retrosunuda zihnimizde canlandıran bu elbiseler sonbahar ve kış aylarında sokakta, işte, gece gezmelerinde bizlere oldukça yardımcı olacağa benziyorlar.
Dediğimiz gibi deri üzerinde yoğunlaşan Gucci ki iş deri olunca bu işi gayet iyi yaptığını hepimiz biliyoruz Milano moda haftasında elbiselerini sergilerken oluşturduğu kombinlerle de modanın ve zevkin gerçekten tam olarak hakkını verebilmiş. Gözlük, çanta, ayakkabı aksesuarları o kadar yerinde kullanılmış ki zaten tek başına oldukça beğeneceğiniz bu elbiseler doğru kombinlerle de mükemmele ulaşabilmiş. Milano moda haftasının Gucci resitalini sizlerle paylaşmaktan çok keyif alacağız.
 Bu mavi komple deri tasarlanmış açık mavi elbise yakalarda verilen hareketlilik ve göğüsteki göz zevkimizi bozmayan ince dekolte gerçekten çok güzel bir araya gelmiş.

 Yeşilin iki tonuyla kontrastı yakalayan bu pilili üstü deri parçalı elbise kahverengi çizmelerle de çok güzel bir uyum yakalamış. Gözlüklere laf yok zaten.
2014-2015 Sonbahar-Kış Gucci Elbise Koleksiyonu,gucci elbise modelleri, deri elbise, 2014 gucci elbise modelleri, 2014 elbise modelleri
 Açık turkuvaz renk bu elbise de diğer elbiseler gibi etek kısmı küçük bir piliyle hareketlenmiş ve neredeyse tüm Gucci elbiselerinde olduğu gibi ne çok kısa ne uzun seçimin yapıldığı etek boyuna sahip. Göğüs kenarında ki düğmelerde küçük bir hareketlilik sağlamış.
 Toz pembe kolsuz boğazlı dizüstü bu elbise ve gözlüklere pek birşey söylemeye gerek yok gerçekten çok güzel değil mi sizce de?


2014-2015 Sonbahar-Kış Gucci Elbise Koleksiyonu

Read More

26 Şubat 2014 Çarşamba

2014 Abed Mahfouz gece elbiseleri ve abiyeleri, 2014 gece elbisesi, 2014 abie, abiye modelleri, gece elbisesi modelleri, uzun elbise, uzun abiye, yırtmaçlı abiye
Evet bayanlar yine sizlerle göz kamaştırıcı bir koleksiyonu Abed Mahfouz tasarımlarını buluşturuyoruz. 2014 senesi için hazırlanan sayısız tasarımlar içinde yerini alan ve oldukça göz dolduran bu elbiseler gerçekten kendine aşık ediyor. Tül, ışıltı ve satenin eşliğinde can bulan bu elbiseler her kadının aklını başından alabilecek kesim ve çizgilere sahip.
Özellikle kendine güvenen ve katılacağı gecede göz kamaştırmak isteyen bayanlarımızın kesinlikle göz atması gereken bu çalışma gardıroplarınızda ki elbiselerin oldukça değerini düşürebilecek farklılığa sahip. Bu radikal anlamda değişikliği ve sıradanlığa isyan eden çizgilerle karşılaşınca aklınızda moda ve elbise denince oluşan sıradan izlenimler tuzla buz olacağa benziyor.
Tek renk üzerinde çalışılan bu elbiseler zaten oluşturduğu yaratıcı esintilerle farklı bir renge ihtiyaç bile duymamış. Özellikle seçtiğimiz elbiselere baktığınızda uzun elbiselerin yoğunlukta olduğunu göreceksiniz ve bu elbiseleri gördüğünüzde ne yazık ki kısa elbise algılarınız bir süre kapanacağından kısa gece elbisesi arayışında olanlar bile farkına varmadan uzun elbise giyinme konusunda fikirlere sahip olacak bir şekilde sitemizden ayrılacaklar.
 Kısa elbise konusunda pek çabalamayan Abed Mahfouz bu elbise de diz üstü kesimi tercih ederek bizleri şaşırtmış diyebiliriz. Ten renginin tül ve ışıltılarla buluştuğu, saten v yaka gelen ve göğüste dekolyesi olan bu elbise tahmin ediyoruzki bu modelden ziyade esmer bayanlarımızın teninde daha hoş bir görünüme ulaşacaktır.
 Yine ten rengi üzerinden giderek yorumlayacağımız bu elbise de etek kesiminin püfür püfür uçuşması yırtmaçla aldığı ayrı hava ve ışıltılı boleronun birleşimi adeta büyüleyici bir sadelikle şıklığın buluşmasını sağlamış.















2014 Abed Mahfouz Gece Elbisesi ve Abiye Tasarımları

Read More

2014 landa gece elbiseleri, 2014 landa abiye elbiseler, uzun abiye, yırtmaçlı abiye, ışıltılı abiye,2014 abiye, 2014 elbise2014 senesi içinde gece kıyafeti ve abiye ihtiyacı olacak bayanlar için detaylı araştırmalarımıza devam ederken sizlere yardımcı olmak adına neredeyse tüm farklı tasarımlara ulaşmaya çalışıyoruz ki benzer elbiselerden sıkılmış bayanlarımıza bir miktar yardımcı olabilelim. Yeni bir seneye girdiğimiz gibi yeni tasarımlar bizlerle buluşmaya başladı. 2014 yılı için yani tasarımlara imza atan markalardan biri de Landa. Landa gece elbiseleri ve abiyeleri aslında ülkemizde görmeye alıştığımız tarzda kıyafetler tasarlamış diyebileceğimiz gibi dikkat çekmek isteyen kadınlarımızın tercih edebileceği bir özelliğe sahipler.

Genel olarak uzun elbiseler üzerinde yoğunlaşan Landa markası kısa elbiselere fazla odaklanmamış. Elbiselerinde genelde parıltılı görüntüyü önemsemiş ve saten kumaşla da bu ısrarını devam ettirmiş diyebiliriz. Sadelikten yana olan bayanlarımızın seçim yaparken pek zorlanmayacağı bu tasarımların bir kısmını sizinle buluştururken yaptığımız yorumlarla da yardımcı olmaya çalışacağız.

 Kırmızı elbise genelde davetlerde gecelerde bayanların aklına ilk gelen ancak cesaret edemeyip vazgeçilen renklerden biridir. Bu elbise de özellikle yırtmaç konusunda cesur davranabilecek kadınlarımızın seçebileceği oldukça şık bir abiye elbise. Özellikle kırmızının üstüne işlenen motifler elbisenin değerini daha da arttırmış ve yırtmaçla birleşmesiyle çok ayrı bir hava katmayı başarabilmiş.
 Yazının girişinde de değindiğimiz gibi ışıltıya bu elbise de de yer verilmiş ve çok ta iyi yapılmış. Beyaz uzun derin yırtmaçlı bu elbise parıltının ve transparan detayların tam durması gereken yerde durduğu kol ve yırtmaçla asimetrik kesimin gayet mükemmel duracağı hoş bir elbise tasarımı.



















2014 Landa Gece Elbiseleri ve Abiyeler

Read More

Copyright © 2014 Moda X1 | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top