Aliexpress TR

11 Mart 2014 Salı

2014 Guess elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, elbise modelleri, uzun elbise, kısa elbise, deri elbise, şifon elbise, pilili elbise
2014 yılına girdiğimiz gibi tanıtmaya başladığımız elbise ve abiye modellerine Guess markasının 2014 elbise koleksiyonunu sizlere sunarak devam ediyoruz. Bazı giyim markalarının artık tadını kaçırdığı hayatımızın statikliğine vurgu yapıp bizi hareketten uzaklaştıran benzer tarzda elbise modellerini görmekten sıkılan bayanlarımız için özellikle tercih edilecek markaların başında bence kesinlikle Guess tasarımları gelmeli.

Günlük hayatta ya da gecelerde farketmeden her alanda tercih edeceğiniz bu elbiseler 2014 yılının trend hareketlerini bir kenara atmadan ayrıyetten üstüne bir de özgünlüğünü katarak gayet moda elbiseler üretmeyi başarabilmiş. Kısa elbiseleri şifon ve deri, straplez veya askılı, düz renk ya da geleneksel motifli izler taşıyarak karşımıza çıkarken uzun elbiseleri de yine tül ve derilerle hareketlendirilmiş ayrıca pilili elbiseleri unutmaya başlayan kadınlarımıza pilileri hatırlatarak ne kadar özlem duyduğumuzu büyük bir başarıyla anılarımızı tazeleyerek ve eskiye dönüşü büyük bir yenilikle sağlayarak çok güzel hamleler yapmış Guess elbise tasarımları.

Guess 2019 Elbise Modelleri

Read More

6 Mart 2014 Perşembe

Tarık ediz 2014 abiye modeleri, tarık ediz abiye,2014 abiye modelleri, abiye elbise, abiye modelleri, uzun abiye, sırt dekolteli abiye
2014 senesi için yayınlanan moda katalogları içinde kendine özgün bir yer bulan Tarık Ediz 2014 sonbahar-kış tasarımları özellikle davetlere, törenlere, açılışlara katılacak bayanlar için inanılmaz seçenekler sunuyor diyebiliriz. Abiye elbise söz konusu olunca daha çok akıllarda meydana gelen ilk düşünce daha kadınsı veya orta yaşlı gibi kavramlar oluyor.
Bu nedenle gece elbisesi dendiğinde zihnimizde daha sempatik şeyler canlanır. Tarık Ediz işte bu nokta da gece elbisesinin sadeliğiyle abiye elbisenin iddeasını öyle güzel birleştirmiş ki kesinlikle bakmaya doyamayacağınız abiye elbiseler tasarlanmış.
Özellikle uzun abiyeler üzerinde yoğunlaşılmış sonbahar-kış koleksiyonunda yaratıcı sırt dekolteleriyle olsun, yırtmaçlarla olsun, dantel ve tülle olsun, ışıltılarla olsun gerçekten her tarz bayana ayak uydurabilecek elbise modelleri oluşturulmuş. Sık sık görmeye alıştığımız abiye dendiğinde akla gelebilecek kesimler mevcutken genel olarak renkleriyle ya da dekoltelerdeki farklı çabalarla geleneksel çizgilerin dışına çıkmayı başarabilmiş Tarık Ediz. Sene içinde ciddi ciddi abiye elbise almak durumunda olan bayanlarımıza yardımcı olabilmek adına paylaştığımız bu katalog inanın çoğu yabancı giyim markaları ve tasarımlarından çok daha hoş ve çok daha şık elbise modellerine sahip. Kesinlikle iyi düşünün ve bu koleksiyona bir göz atıp öyle karar verin.

2019 Tarık Ediz Abiye Koleksiyonu

Read More

2 Mart 2014 Pazar



Karen Millen 2014 elbise modellerinde güler yüzlü ve bir o kadar güçlü bir duruş ön plana çıkıyor. Shoreditch bölgesinden tüm dünyaya açılan moda evi karen millen, modern, günlük ve şık elbise tasarımları ile dolabınıza girmek için en güçlü adaylardan biri oluyor. 


Karen Millen 2014 elbise modellerinde detaylar koleksiyonun en güçlü ve sıra dışı tarafını yansıtıyor. Narin detaylar karen millen kadınının sade ve güçlü yönünü eksiksiz bir biçimde tamamlarken, deniz esintileri, geometrik yaz renkleri markanın stilini kusursuz biçimde yansıtıyor. Koleksiyonsa, yaz desenleri, canlı renkler, çiçek desenleri tüm gözleri üzerinize toplayacak kadar güzel tasarımları ortaya çıkarıyor. Günlük elbise modellerinde stil ve romatizm bir araya gelirken, rahatlık ise her modelde hafif kumaşlar, dantel ve tül garnili detaylar ile korunuyor.  Tüm elbise modellerinde kadınsı ve çekici bir duruş ön planda tutulurken, ortaya renkli ve gece için çok güzel seçenekler oluşturan günlük elbise modelleri ve gece elbiseleri çıkıyor. Karen Millen elbise modellerini rahat ve sıra dışı modeller arayan herkese tavsiye ediyorum.


Karen Millen 2019 Elbise Modelleri

Read More



Farklı ve sıra dışı elbise modellerinden hoşlananlar bu konumuzu çok sevecekler. Dior bildiğiniz üzere muhteşem parfümler üreten bir marka ama Dior en az parfümü kadar şık ve farklı elbise modelleri ile de moda dünyasında söz sahibi bir konuma sahip. Markanın son koleksiyonu olan 2014 yaz elbise modelleri satışa çıktı. Bu şık elbise modellerini en kolay şekilde markanın web sitesinden sipariş edebilirsiniz.


Koleksiyonda, lazer kesim elbiseler, kullanılan kumaş ve detaylar elbiselere yakın gelecekten sipariş edilmiş havası katıyor. Beyaz kısa elbiseler, straplez elbise modelleri, neon renkler Dior 2014 elbise koleksiyonunda öne çıkan detaylar oluyor. Koleksiyonda ayrıca dantel parçalı elbise modelleri, asimetrik kesim elbiseler yer almakta. Farklı tatlardan hoşlananlar ve moda dünyasının en yaratıcı elbise modellerini görmek isteyenler için kusursuz bir koleksiyonu sizlere sunuyoruz.


Dior 2019 Elbise Modelleri

Read More

Copyright © 2014 Moda X1 | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top